Brug for hjælp? Tel. 74 84 77 80
Indkøbskurv
Din indkøbskurv er tom
Du har 0 produkt produkter i din kurv
Total pris
Gå til kurv

Menuplan til AftenBoxen og LowCarbBoxen

AftenBoxen


Menuplan uge 23 (levering tirsdag pga. pinsen)
Dag 1: Marinerede koteletter med bulgur og tomat/peber salsa
Dag 2: Aspargestærte med rejer
           (Der er kylling til dem, som ikke spiser fisk)
Dag 3: Farsrulle med aubergine, middelhavssalat og ris
Dag 4: Kylling med peberfrugt og ovnbagte kartofler

Menuplan uge 24
Dag 1: Madpandekage i ovn med oksekød
Dag 2: Grillet laks med bagte kartofler og tomat
           (Der er kylling til dem, som ikke spiser fisk)
Dag 3: Grillet kotelet med asparges, kartofler og basilikumsovs
Dag 4: Orientalsk pasta med sprøde grøntsager og kylling

Menuplan uge 25
Dag 1: Pastasalat med kylling
Dag 2: Fiskefrikassé med nye kartofler og hvide asparges
           (Der er kylling til dem, som ikke spiser fisk)
Dag 3: Grillet nakkekotelet og pølse med broccolisalat
Dag 4: Farsbrød med feta, dertil savoykål og kartofler

Menuplan uge 26
Dag 1: Oksegrillere med kartoffelsalat og grønt
Dag 2: Torsk med bacon i fad med små kartofler
           (Der er kylling til dem, som ikke spiser fisk)
Dag 3: Hakket oksekødsgryde med grønt og nudler
Dag 4: Kylling i curry-relish og rissalsa








Der tages forbehold for ret til ændringer. 





LowCarbBoxen


Menuplan uge 23 (levering tirsdag pga. pinsen)
Dag 1: Fyldte baconbøffer med søde kartoffebåde
Dag 2: Blomkål´s skaller med rejer
           (Der er kylling til dem, som ikke spiser fisk)
Dag 3: Karbonade med spidskålssalat og mango
Dag 4: Fyldt kyllingebryst med spaghetti og cremet svampesovs

Menuplan uge 24
Dag 1: Fyldig kødsovs med grøntsagspasta
Dag 2: Laks med broccoli-salat med feta
           (Der er kylling til dem, som ikke spiser fisk)
Dag 3: Grillmedister med blomkålsris og spinatsalat
Dag 4: Frikadeller med lynstegte grøntsager

Menuplan uge 25
Dag 1: Gazpachosalat med ringriddere
Dag 2: Salatdrøm med grillede torske loins
           (Der er hakket bøf til dem, som ikke spiser fisk)
Dag 3: Asiatisk oksekødsret med rabarber
Dag 4: Chili con kylling med blomkålsris

Menuplan uge 26
Dag 1: Nøddefrikadeller med hytteost og icebergsalat
Dag 2: Grillet laks med asparges / grapesalat
           (Der er kylling til dem, som ikke spiser fisk)
Dag 3: Hakkebøf med bagt blomkål
Dag 4: Kalkun med spicy gulerødder og kinaradisesalat